Termeni si conditii

Website-ul www.camereiphd.ro este operat de catre VISION SECURITY S.R.L., societate inregistrata la Oficiul Comertului cu numarul  J22 /662 /2014, CUI: RO 33058017, cu sediul social in Municipiul Iasi, Str. Pacurari Nr. 28A, Romania, Capital Social: 1000 lei, tel: 0766748225, e-mail: office@camereiphd.ro.

Prezentul document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.camereiphd.ro. De asemenea, accesul pe site se va face sub autoritatea termenilor si conditiilor prezentate in acest document.

Utilizarea site-ului ca vizitator, inregistrarea ca utilizator si achizitionarea produselor din gama oferita pe site presupun implicit acceptarea tacita si fara rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care reies din acestea.

Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele si informatiile despre acestea si despre magazin, precum si de a crea un cont care sa serveasca la achizitionarea produselor dorite. Utilizarea site-ului in alte scopuri decat cele mentionate este interzisa.

VISION SECURITY S.R.L. poate aduce Inn orice moment modificari asupra continutului site-ului www.camereiphd.ro, modificari de structura si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara a necesita un acord prealabil si fara a acorda vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane.

Prezentul document se completeaza cu dispozitiile prevazute de OUG nr.130/2000, Legea nr.296/2004, Legea nr.677/2001.

Cum cumpar

Pot plasa comenzi pe website persoanele care au implinit varsta de 18 ani pana  in ziua efectuarii comenzii si care au acceptat termenii si conditiile impuse.

Incheierea contractului

Toate informatiile de pe website au scop informativ, ele nefacand obiectul unui contract comercial, pana in momentul lansarii si confirmarii unei comenzi.

Dupa plasarea unei comenzi pe website, va vom trimite un email de instiintare referitor la receptia comenzii dumneavoastra. Acceptarea comenzii va fi adusa la cunostinta prin e-mail sub forma confirmarii comenzii. Contractul dintre VISION SECURITY SRL si cumparator devine valabil in momentul expedierii confirmarii comenzii si face referire strict la produsele confirmate.

SOCIETATEA NU CONSIDERA IN NICI UN MOMENT O COMANDA NECONFIRMATA CA AVAND VALOAREA UNUI CONTRACT. Contractul se considera incheiat la momentul expedierii catre cumparator a email-ului ce contine confirmarea comenzii.

Va rugam sa verificati continutul confirmarii comenzii si sa notificati eventualele erori descoperite la office@camereiphd.ro sau telefonic la 0766748225

Obiectul contractului

Toate produsele afisate pe site-ul www.camereiphd.ro pot face obiectul unei comenzi, insa numai in limita stocului disponibil.

Este posibil ca unele culori sa prezinte diferente de nuanta intre produsul efectiv si imaginea acestuia pe site. Aceste diferente pot aparea ca urmare a prelucrarii imaginilor.

Pretul

Preturile afisate pe website sunt in lei si includ TVA, dar nu contin si contravaloarea transportului, suma ce va fi adaugata la totalul de plata.

Nivelul costurilor de transport este prezentat la sectiunea "Livrarea produselor"".

Noi facem toate eforturile pentru a ne asigura ca preturile trecute pe website sunt corecte, insa, din cauza unor erori sau disfunctionalitati tehnice, pot exista situatii in care pretul afisat sa nu fie cel corespunzator. Daca apar erori si unele produse sunt postate cu un pret gresit, veti fi contactat si veti avea optiunea de confirmare a comenzii la pretul corect sau de anulare a acesteia. Daca nu puteti fi contactat, comanda va fi considerata anulata. Nu ne obligam sa onoram comenzi ce au ca obiect produse al caror pret este gresit, iar greseala este sesizabila, pretul expus neincadrandu-se in grila noastra obisnuita de preturi.

Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor postate pe site in orice moment, cu exceptia produselor care fac obiectul unei comenzi confirmate.

Limitari

Procesarea comenzilor pe acest website se va face doar pentru clientii de pe teritoriul Romaniei. Nu efectuam livrari  in afara ariei stabilite. 

Cum platesc

ORDIN DE PLATA ,  Plata ramburs

In momentul in care intrati in posesia produselor, platiti contravaloarea acestora plus costul transportului direct agentului/curierului care asigura livrarea.

Livrarea Produselor

Livrarea se face prin Nemo Express numai pe teritoriul Romaniei, in termen de 3 zile de la plasarea cu succes a comenzii, la adresa specificata de dumneavoastra. In cazul unei Forte Majore livrarea poate intarzia. Va rugam sa folositi adresa la care puteti fi gasiti intre orele 9-18, in zilele lucratoare, livrarile efectuandu-se doar in aceasta perioada.

Tariful per colet este stabilit de catre firma de curierat si poate varia ( in functie de accesibilitatea la adresa catre care se face livrarea)

Atentie: Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile pecuniare sau de alta natura fata de VISION SECURITY S.R.L. De asemenea, contractul va fi interpretat si executat cu buna credinta. Orice abuz va conduce la intreruperea oricaror relatii contractuale.

Comenzile sunt procesate si livrate de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale.

Comenzile primite dupa  ora 16:00 vor fi procesate si expediate in ziua urmatoare.

Comenzile primite dupa ora 16:00, vinerea, nu vor fi procesate pana saptamana viitoare, luni.

Termenul de livrare incepe odata cu primirea email-ului de confirmare a expedierii comenzii. VISION SECURITY nu se face responsabila pentru intarzierile neprevazute. Exceptand cazurile de forta majora, comenzile vor fi livrate in maxim 5 zile lucratoare de la data plasarii comenzii. Din motive de securitate, se solicita semnarea ordinului de livrare a comenzii.

Va rugam sa verificati, la livrare, conformitatea comenzii: numarul de cutii, integritatea pachetului, corespondenta codului de livrare cu cel din comanda. Va rugam sa semnalati orice lipsa a conformitatii, in scris, atat in documentatia firmei de curierat, cat si pe adresa office@camereiphd.ro. Daca produsul primit este deteriorat, se recomanda returnarea lui in starea initiala, fara a-l utiliza.

Pierderea sau deteriorarea produselor comandate pe website trece in responsabilitatea dumneavoastra, odata cu semnarea documentelor de transport.

Politica de Retur

CUMPARATORUL ARE DREPTUL SA NOTIFICE IN SCRIS COMERCIANTULUI CA RENUNTA LA CUMPARARE, FARA PENALITATI SI FARA INVOCAREA UNUI MOTIV, IN TERMEN DE 14 ZILE LUCRATOARE DE LA PRIMIREA PRODUSULUI.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt in sarcina cumparatorului.

In situatia in care cumparatorul a beneficiat de livrarea gratuita a produselor in conditiile explicate la sectiunea "Livrarea produselor"", din pretul de restituit se vor retine de catre companie si aceste costuri (costurile de transport ale primei livrari).

Pentru exercitarea dreptului de denuntare unilaterala a contractului trebuie sa ne informati in scris, prin completarea Formularului de Retur si expedierea acestuia pe adresa office@camereiphd.ro. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data acceptarii returului de catre VISION SECURITY

Pentru a fi acceptata returnarea produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care v-au fost livrate ( sa nu fie deteriorate; integritatea documentelor insotitoare). Coletul trebuie sa contina si "Formularul de Retur" completat cu toate informatiile necesare.

Pentru a putea solutiona cat mai grabnic cererea dumneavoastra de restituire, va recomandam sa rambursati produsele prin intermediul Fan Courier.

Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc. In cazul in care doriti inlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc, cheltuielile cu livrarea vor fi suportate de dumneavoastra, ca si client. Inlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare presupune plata diferentei prin ramburs la primirea coletului. Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult 30 de zile calendaristice prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur.

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau un produs ce prezinta defecte, contactati la primirea coletului echipa VISION SECURITY  (tel 0766748225, Municipiul Iasi, Str. Pacurari Nr. 28A,,  Romania) pentru a reclama aceasta situatie si ne vom asigura ca produsul sa fie inlocuit cu un produs nou sau rambursarea banilor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre VISION SECURITY. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.

Descarcati Formular Retur pentru listare

Garantii

VISION SECURITY S.R.L. declara ca produsele comercializate prin intermediul site-ului www.camereiphd.ro sunt corespunzatoare din punct de vedere calitativ scopului pentru care aceste produse sunt destinate.

Perioada de conformitate este de 2 ani. Daca in aceasta perioada, produsele se defecteaza din cauze independente de actiuni mecanice, electrice asupra lor, cumparatorul beneficiaza de  inlocuirea lor.

Pentru a beneficia de garantia produselor, cumparatorul se obliga sa respecte intrutotul instructiunile de utilizare si intretinere furnizate de producator.

Pentru mai multe informatii despre posibilitatea repararii produselor achizitionate de pe website, va rugam sa apelati office@camereiphd.ro sau numarul de telefon: 0766748225.

Reclamatii

Cumparatorul poate reclama ori notifica orice neajunsuri, plangeri, somatii etc., in scris, prin posta la adresa: Municipiul Iasi, Str. Str. Pacurari Nr. 28A,  Romania, sau prin email la: office@camereiphd.ro.

Date Personale

 Definitii:

  • Date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, VISION SECURITY S.R.L., societate inregistrata la Oficiul Comertului cu numarul  J22 /2108 /2012, CUI: RO 30995462, cu sediul social in Municipiul Iasi, Str. Pacurari Nr. 28A,  Ia┼ƒi,  Romania, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Datele sunt colectate in vederea furnizarii produselor indicate pe site-ul www.camereiphd.ro, precum si in scop de marketing.  

Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare operatiunilor de factura si livrare a produselor comandate. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea livrarii bunurilor comandate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu vor fi comunicate tertilor fara acordul prealabil al dumneavoastra.

Nu va vom trimite nici un fel de informari, brosuri sau alta forma de publicitate fara acordul dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: Municipiul Iasi,Str. Pacurari Nr. 28A , Romania, sau prin email la: office@camereiphd.ro.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil !